Wij hebben een nieuwe internetpagina. Voor ons actuele aanbod en de nieuwe website klikt u hier.

 

 

logo Beckers Klassieker Service - Verhuur van oldtimers    
 
   
  Introductie
  Diensten en tarieven
  Onze oldtimers
  - Fiat 500 (wit)
  - MG (2x)
    > MG B (blauw)
    > MG B (wit)
  - Porsche 356 Speedster (replica) (ivoor)
  - Reclameauto
    > draaiend reclamebord
    > vast reclamebord
  - Volkswagen Kever Cabriolet (4x)
    > diamantblauw
    > triple white
    > triple white 2
    > wit
  - Volkswagen busje (T2b, 8 persoons, bruin/crème)
  - Volvo Amazon (wit)
  Foto's en video's
  Reacties van huurders
  Verwijzingen
  Nieuws
  Contact
   
  HuurEenOldtimer.nl op Twitter
 
   
  HuurEenOldtimer.nl op Facebook
   
  Deel deze pagina:
 
 

 

  oldtimer tbv broodkruimelnavigatieHuurEenOldtimer > Onze oldtimers > Reclameauto     trouwauto trouwvervoer verhuur oldtimer

 


Wij verhuren twee klassieke reclameauto's. Voor meer informatie kunt u op de foto van de betreffende reclameauto klikken. Daarnaast kunnen al onze oldtimers ook voorzien van stickers worden ingezet als promotievoertuig.

 

  moving billboard draaiend reclamebord   moving billboard piaggio ape vast reclamebord      

 

De reclameauto met het draaiende reclamebord

De reclameauto met het draaiende reclamebord betreft een Piaggio Ape P501 uit 1985. Dit moving billboard hebben wij zelf geïmporteerd uit Italië, waar deze Piaggio's nog vaker rondrijden. De reclameauto is voorzien van een uniek draaimechanisme, waardoor het reclamebord, ook tijdens het rijden, om de verticale as kan blijven draaien. Het reclamebord is dan ten alle tijden goed zichtbaar. De posters van dit mobiele billboard zijn van het standaard abri formaat. Hierdoor kan dit mobiele billboard ook eenvoudig worden ingezet als aanvulling op een campagne via het statische abrinetwerk. De poster kan desgwenst van binnenuit worden verlicht, zodat het reclamevoertuig ook 's avonds uw reclameboodschap goed kan overbrengen.

 

De reclameauto met het vaste reclamebord

De reclameauto met het vaste reclamebord betreft eveneens een Piaggio Ape P501, alleen dan van bouwjaar 1979. Ook deze reclameauto hebben wij zelf geïmporteerd uit Italië. Dit moving billboard is voorzien van een traditioneel Italiaans reclamebord. De posters zijn wederom van het standaard abri formaat. Hierdoor kan ook dit mobiele billboard eenvoudig worden ingezet als aanvulling op een campagne via het statische abrinetwerk. Ook deze reclameauto is voorzien van verlichting waarbij de poster van binnenuit worden verlicht, zodat ook dit mobiele billboard 's avonds uw reclameboodschap goed kan overbrengen.