Wij hebben een nieuwe internetpagina. Voor ons actuele aanbod en de nieuwe website klikt u hier.

 

 

logo Beckers Klassieker Service - Verhuur van oldtimers    
 
   
  Introductie
  Diensten en tarieven
  Onze oldtimers
  - Fiat 500 (wit)
  - MG (2x)
    > MG B (blauw)
    > MG B (wit)
  - Porsche 356 Speedster (replica) (ivoor)
  - Reclameauto
    > draaiend reclamebord
    > vast reclamebord
  - Volkswagen Kever Cabriolet (4x)
    > diamantblauw
    > triple white
    > triple white 2
    > wit
  - Volkswagen busje (T2b, 8 persoons, bruin/crème)
  - Volvo Amazon (wit)
  Foto's en video's
  Reacties van huurders
  Verwijzingen
  Nieuws
  Contact
   
  HuurEenOldtimer.nl op Twitter
 
   
  HuurEenOldtimer.nl op Facebook
   
  Deel deze pagina:
 
 

 

  oldtimer tbv broodkruimelnavigatieHuurEenOldtimer > Onze oldtimers > Volkswagen Kever Cabriolet     oldtimer verhuur

 


Wij verhuren drie Volkswagen kever cabriolets. Voor meer informatie kunt u op de foto van de betreffende kever cabrio klikken.

 

  Huren VW Kever Cabriolet (diamantblauw)   Te huur VW Kever Cabriolet (triple white)  
         
  Verhuur VW Kever Cabriolet (wit)   VW kever cabriolet triple white verhuur  

 

De diamantblauwe kever cabriolet

Onze diamantblauwe VW kever cabrio is van bouwjaar 1969. Het betreft een zogenaamde kever 1500 cabriolet. Dit type kever cabriolet is een overgangsmodel geweest tussen de echt oude kever cabriolet die gekenmerkt wordt door de liggende koplampen en de nieuwe kever cabrio's met de bolle voorruit (zie kever cabriolet triple white en wit). Dit model kever cabriolet heeft echter nog de karakteristieke platte voorruit met het bijbehorende originele stalen dashboard in de carrosseriekleur en de smallere bumpers. Om het plaatje compleet te maken hebben wij deze kever cabrio voorzien van een chromen kofferrekje met reiskoffer.

 

De triple white kever cabriolet

Onze triple white kever cabriolet betreft een origineel in 1979 in de USA geleverde kever cabriolet. Door het bouwjaar beteft dit een kever cabriolet met een zogenaamde bolle voorruit. Hierdoor is deze kever cabrio ook voorzien van een wat moderner ogend dashboard (alles is relatief). Het bouwjaar, 1979, is tevens het laatste jaar dat de kever cabriolet in Duitsland werd gemaakt. De triple white versie was het jubileummodel. Hiervoor werd de zogenaamde triple white en triple black gemaakt. De triple white kever cabriolet kenmerkt zich door de witte lak, het witte interieur en de witte kap. Hierdoor is de kever cabriolet ideaal geschikt voor het witte bruilofts thema. Onze triple white kever cabriolet is voorzien van de originele jubileumvelgen die bij deze speciale versie van de kever cabriolet horen. Om het klassieke plaatje compleet te maken hebben wij de oldtimer voorzien van een chromen kofferrekje met picknickmand.

 

De tweede triple white kever cabriolet

Onze tweede triple white kever cabriolet betreft een origineel in 1976 in de USA geleverde kever cabriolet. Door het bouwjaar beteft dit een kever cabriolet met een zogenaamde bolle voorruit. Hierdoor is deze kever cabrio ook voorzien van een wat moderner ogend dashboard (alles is relatief). De triple white versie was het jubileummodel. Hiervoor werd de zogenaamde triple white en triple black gemaakt. De triple white kever cabriolet kenmerkt zich door de witte lak, het witte interieur en de witte kap. Hierdoor is de kever cabriolet ideaal geschikt voor het witte bruilofts thema. Deze triple white kever cabriolet is nieuw in ons aanbod en wordt binnenkort nog voorzien van originele klassieke kever velgen met de chrome wieldop. Om het klassieke plaatje compleet te maken hebben wij de oldtimer voorzien van een chromen kofferrekje met picknickmand.

 

De witte kever cabriolet

Onze witte kever cabriolet betreft eveneens een origineel in 1979 in de USA geleverde kever cabriolet. Het model van deze kever cabriolet is dan ook exact gelijk aan de hier boven beschreven triple white kever cabriolet. De witte kever cabriolet betreft echter het standaard model uit 1979. Hierdoor is deze kever cabriolet wel voorzien van dezelfde kleur lak als de triple white kever cabriolet, maar daarnaast van een zwart interieur en een zwarte kap. Hierdoor oogt deze kever cabrio iets stoerder. Om het plaatje compleet te maken is deze kever cabrio voorzien van de originele "empi" sportvelgen uit 1979.